Mireu què he trobat!

dimarts, 24 de març del 2020

A les últimes classes havíem treballat diferents maneres d'aconseguir textures per fer que les nostres obres plàstiques siguin més xules, més expressives. Recordeu això? 



Estàvem treballant la representació d'unes flors diferents, amb textures creatives, i ho vam deixar a mitges... us faig una proposta: mirem de tancar aquesta activitat i si us ve de gust em podeu enviar una foto de com us ha quedat i les penjem en una entrada de blog per compartir-les amb tothom. 

(us recordo l'adreça de mail: emprenedoriagilpe@gmail.com)

Algunes orientacions per ajudar-vos...

1r. Feu un petit estudi de dibuix abans de fer l'obra definitiva amb pintura.

Decidiu i dibuixeu a llapis a on aniran les taques de pintura que després es convertiran en les        formes de les flors i fulles:


Sobre el mateix dibuix marqueu les textures que voleu posar a la vostra composició i acabeu de dfinir una mica com voleu que siguin les vostres flors


2n. Prepareu un altre full i el material que tingueu per pintar (tèmpera, aquarela·la... el que tingueu per casa). Per les textures podeu utilitzar com feiem a classe, per exemple, uns trossets de cartró enganxats amb celo, una tira de cartró, o el "cul" del llapis...

3r. Comenceu pintant les taques i formes, treballeu les textures i deixeu secar una estona. Després només us queda donar-li un toque de retolador, llapis de color, cera... el que tingueu a mà per acabar de dibuixar la tija i alguns detalls.


Fins aviat!!!!


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada